Bericht van het bestuur

Welkom beste sporters,

Na een periode van 3 jaar waarin het voortbestaan van de Tennishal Victoria ter discussie stond, is er weer uitzicht op een betere toekomst. Dankzij de inspanning van verschillende vrijwilligers, met name Charley Veels & Hans Roosenstein, en de positieve medewerking van de gemeente Rotterdam, kan de Stichting Tennishal Vitoria de hal blijven exploiteren.

Onze huurders maken het voortbestaan van de Tennishal Victoria mogelijk, een aantal hiervan willen wij hier noemen:

Allereerst onze huurder van het eerste uur ; de Tennis Academy Rotterdam. Zij trainen onze tennistalenten en maken fanatieke tennissers nóg beter. Nadat Flip van Betuw jaren lang ‘mister TAR’ is geweest heeft Raymond Schot het tennisracket van Flip overgenomen en is hij het nieuwe boegbeeld van de TAR.

Sinds een aantal jaren hebben wij een nieuwe tennis academie als huurder: Focus Tennis Academy, gemanaged door Niels Stemerdink. Hij heeft de ambitie om tennis in Rotterdam en Nederland nóg meer op de kaart te zetten.

De Stichting Tennishal Victoria is buiten gewoon blij met deze twee Tennis Academies als huurder van onze tennishal.

Daarnaast mogen we dit jaar het Albeda college verwelkomen! Een groep sporttalenten die bij het Top Sport centrum (bij de Kuip), worden getraind, komen dit jaar ook gebruik maken van onze hal.

Ook staan we open voor ander regelmatige bezoekers zoals Passing Shot (Erasmus Universiteit), enkele andere Tennisscholen, de KNLTB , het ABN AMRO Tennis toernooi etc.

Naast deze belangrijke gebruikers zijn wij niet vergeten dat de kern van de Tennishal Victoria bestaat uit de tennissers van Tennisvereniging Victoria! De tennishal is dankzij de inspanning van deze leden, in het bijzonder van de oprichters Pery Bos en Dick van de Wetering (Ereleden) tot stand gekomen. U weet dat u altijd welkom bent! De komende periode verwelkomen wij ook leden van andere tennisverenigingen uit de regio en in het bijzonder de leden van TLC Kralingen, beter bekend als de ‘IJsclub’.

Boekingen

Dit seizoen heeft de Stichting Tennishal Victoria een nieuw boekingssysteem in gebruik genomen. Dit systeem heeft meer opties en is ook in gebruik bij andere sportverenigingen binnen Victoria. Maar zoals te doen gebruikelijk, zal het wat tijd kosten om de juist vorm te vinden in dit systeem. Ander methodes om te boeken zijn: via de horeca aan de bar en telefonisch 010-2424425.

Stagiaire

De Stichting Tennishal Victoria verwelkomt het komende half jaar Eline Boon. Voor haar derdejaars-stage Marketing aan de Hogeschool Rotterdam gaat zij een marketing onderzoek doen voor de positionering van de Tennishal . Mede dankzij haar onderzoek hopen wij dat de Tennishal Victoria nog lang open zal blijven.

Wij wensen iedereen een goed, leuk en vooral sportief tennisseizoen!

Het bestuur van de Stichting Tennishal Victoria,

Paul Huguenin, Hans Roosenstein, Douwe Yska