Tennisscholen

In de Victoria Tennishal wordt door verschillende scholen lesgegeven. FOCUS Tennis Academy en Tennis Academy Rotterdam maken gebruik van onze banen. Hieronder vindt u informatie over de tennisscholen die bij ons zijn aangesloten.

FOCUS Tennis Academy

Bij FOCUS Tennis Academy is jong, oud, beginnend en gevorderd tennistalent welkom.

Toptennis: (jeugd) spelers uit de regio of landelijk niveau.

Komend jaar vervolgt de KNLTB de samenwerking met een aantal zorgvuldig geselecteerde tennisscholen binnen de KNLTB Jeugdopleiding. Het is bekend geworden dat de KNLTB de certificering van FOCUS tennis academy verlengt voor het seizoen 2022-2023. Bent u op zoek naar club overschrijdende trainingen, ga dan naar het kopje toptennis en bekijk het aanbod dat wij hebben voor de betere (jeugd)spelers uit de regio op landelijk niveau. De gecertificeerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.

Voor de tennisliefhebber: (jong, oud en beginner)

U kunt bij ons zowel privé- als groepslessen volgen van onze professionele tennistrainers. Onze lessen worden ingedeeld op speelsterkte zodat iedereen altijd tennisles volgt op het juiste niveau!
Aanmelden voor de tennislessen is het gehele jaar mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op vereniging TV Victoria of Tennishal Victoria ga dan naar het kopje “Aanmelden tennisles” op de website.

Voor onze volwassen tennissers organiseren wij ieder seizoen twee dubbeltoernooien. Voor de jeugd zijn er wedstrijddagen om te wennen aan het wedstrijdtennis.

Om u in te schrijven bij FOCUS Tennis Academy klik hier.

At Vantage Tennis Academy

Wij zijn een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of tennisprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

Naast de trainingen organiseert At Vantage Tennis Academy op TV Victoria onder meer ook sportdagen, event Rood/Oranje Groen, tenniskampen, een open jeugdtoernooi, een jeugdranglijsttoernooi.

Neem vrijblijvend contact met ons op (e-mail: info@atvantage-tennis.nl, telefonisch 06-30414588) om al je wensen met ons door te nemen of schrijf je direct in via deze link. Kijk voor meer informatie op onze website: www.atvantage-tennis.nl.