Tennisscholen

In de Victoria Tennishal wordt door verschillende scholen lesgegeven. FOCUS Tennis Academy en Tennis Academy Rotterdam maken gebruik van onze banen. Hieronder vindt u informatie over de tennisscholen die bij ons zijn aangesloten.

At Vantage Tennis Academy

At Vantage Tennis Academy verzorgt al jarenlang de tennislessen op TV Victoria, in het verleden onder de naam Tennis Academy Rotterdam, sinds begin dit jaar onder de nieuwe naam At Vantage Tennis Academy.

Wij zijn een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of tennisprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen en ambities.

At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd als opleiding voor talentvolle jeugdtennissers <12 jaar.

Wij hebben een samenwerkingsverband met het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in Rotterdam. Voor de leerlingen van deze school worden speciale programma’s opgesteld, zodat ze zich zowel op de tennisbaan als in het klaslokaal kunnen blijven doorontwikkelen.

Naast de lessen en trainingen organiseert At Vantage Tennis Academy op TV Victoria onder meer ook sportdagen, event Rood/Oranje Groen, tenniskampen, een open jeugdtoernooi, een jeugdranglijsttoernooi en niet te vergeten het jaarlijkse Rotterdam Open ITF tennistoernooi.

Of je nu voor jezelf of voor je kinderen een tennisleraar zoekt om te gaan beginnen met tennissen, of dat je beter voor de dag wilt komen tijdens de competitiewedstrijden, of de ambities hebt om de absolute wereldtop te bereiken; het gehele team van At Vantage Tennis Academy helpt jou graag verder vooruit.

Neem vrijblijvend contact met ons op (e-mail: info@atvantage-tennis.nl, telefonisch 06-30414588) om al je wensen met ons door te nemen of schrijf je direct in via deze link. Kijk voor meer informatie op onze website: www.atvantage-tennis.nl.

FOCUS Tennis Academy

Bij FOCUS Tennis Academy is jong, oud, beginnend en gevorderd tennistalent welkom. U kunt bij ons zowel privé- als groepslessen volgen van onze professionele tennistrainers. Onze lessen worden ingedeeld op speelsterkte zodat iedereen altijd tennisles volgt op het juiste niveau!

Bij FOCUS bestaat het jaar uit twee seizoenen. Tijdens het zomerseizoen (april t/m juli) kunt u kiezen uit 10 of 17 tennislessen. In het winterseizoen (september t/m maart) zijn dit 13 of 26 lessen.

Voor onze volwassen tennissers organiseren wij ieder seizoen twee dubbeltoernooien. Voor de jeugd zijn er wedstrijddagen om te wennen aan het wedstrijdtennis.

Om u in te schrijven bij FOCUS Tennis Academy klik hier.