Over ons

pand

De Victoria Tennishal biedt met haar acht indoor tennisbanen het hele jaar door tennisplezier voor iedereen. Deze acht banen zijn verdeeld over twee hallen. De vloeren dragen het ATP keurmerk! De hal is geschikt voor tennistalenten die op weg zijn naar de top maar ook voor mensen die voor hun plezier een balletje willen slaan. Zowel leden van Victoria als niet-leden kunnen gebruikmaken van de Victoria Tennishal.

De hal bestaat sinds 2004 en heeft aparte kleedruimten en douches tot haar beschikking. Zo nu en dan worden er evenementen en toernooien georganiseerd, deze zijn terug te vinden in de agenda. Klik hier voor onze openingstijden en hier voor onze tarieven.

Toegankelijk voor rolstoelen

Onze tennishal is zeer goed toegankelijk per rolstoel middels een lift. Daarnaast zijn onze doucheruimten aangepast voor het gebruik van rolstoelen.

Gratis WiFi

In de clubhuizen van Victoria is voor het publiek gratis draadloos internet beschikbaar.

Evenementen

De tennishal is tevens te huur voor sportevenementen, wedstrijden, trainingen, bedrijventoernooien, sportonderwijs, sportclinics. U bent van harte welkom voor een rondleiding om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.